Machiaj Semipermanent, Micropigmentarea si Microbladingul

Machiajul semi-permanent a fost prezentat pentru prima data esteticienelor la Congresul revistei "Les Nouvelles Esthetiques", de la Nisa, din 20 aprilie 1984. Incepand cu 1984, machiajul semi-permanent a inregistrat un real succes, esteticienele bucurandu-se de sansa unei noi oportunitati, iar femeile, pentru care idealul lor de a avea sprancene fara cusur, contur al buzelor mai accentuat sau un machiaj natural pe parcursul intregii zile, li se indeplinea!

Micropigmentarea si Microbladingul sunt tehnici ce permit orice tip de corectare si personalizare a fetei prin machiaj semipermanent, realizat prin tatuaj cu pigmenti vegetali semi-permanenti. Machiajul semi-permanent constituie solutia ideala pentru orice femeie care doreste sa fie sigura pe ea si de propria frumusete in orice moment al zilei si cu orice ocazie. Micropigmentarea sau Machiajul semipermanent poate fi utilizat pentru diverse parti ale fetei.
Conturul corector al:

 • Buzelor avand posibilitatea de a alege micropigmentarea buze pline ce da aspectul unui ruj;
  Micropigmentare buze semiumplere ce da aspect de volum;
  Micropigmentare contur buze ce da aspectul unui creion de contur buze.
 • Corectarea si reconstructia arcadei sprancenelor unde puteti alege microblading sprancene fir cu fir 3d sau micropigmentare sprancene aspect fumuriu
  Micropigmentarea zonei ochilor: - linie subtire cu efect de indesire a genelor sau "eye-liner" semi-permanent

Lista preturi Machiaj Semipermanent sau Micropigmentare


Micropigmentare

Machiajul semi-permanent este o tehnica de pigmentare a epidermei prin introducerea de micropigmenti minerali in stratul superficial al epidermei, permitand "disparitia" in timp in functie de reinnoirea celulara a fiecarui subiect. Micropigmentarea si microbladingul se efectueaza in doua sedinte, la distanta de 21- 30 de zile una de cealalta. Rezultatul este individual, la fel cum este si durata care poate varia intre 2 si 4 ani, cu o sedinta de mentinere la 12 sau 18 luni pentru reinnoirea intensitatii si stralucirea culorii. Pigmentii folositi la Machiajul semi-permanent sau la Micropigmentare sunt lichide colorate compuse din prafuri minerale studiate, special pentru a fi folosite in machiajul semi-permanent. Sunt substante netoxice, certificate de Organizatiile Europene si Americane. Culoarea parului si tenul clientei vor determina alegerea culorii la tatuajul sprancenelor ce urmeaza sa fie micropigmentate . Chiar daca in primele doua, trei zile tatuajul va fi mai pronuntat, in timp acesta va ajunge la culoarea corecta. Esteticiana va va ajuta si cu sfaturi post-tatuaj. Zona Micropigmentata va fi usor iritata in zilele imediat urmatoare, insa cu cremele recomandate si cu igiena zilnica iritatia va trece in scurt timp. Dupa machiajul semi-permanent sau micropigmentare este important sa se evite: expunerea indelungata la soare, inotul, sauna sau solarul, transpiratia excesiva, atingerea fetei cu mainile sau cu obiecte murdare. Procesul de tatuare, Micropigmentare sau Microblading dureaza 1,5 ore aproximativ si nu este dureros. Se aplica o anestezie locala, iar ustensilele folosite vor fi desfacute chiar in fata clientelor pentru siguranta acestora. Tatuajul, Machiajul semi-permanent se realizeaza intr-o singura sedinta, rareori fiind cazul unei repetari la diferenta de 2-8 saptamani de la sedinta initiala.

Microblading

Timp de 2-4 ani, clientele care au ales Micropigmentarea, Microbladingul sau Machiajul semipermanent se vor elibera de grija pensatului obitnuit si vor avea constant forma sprancenelor dorita. Aceasta durata de viata a tatuajului poate sa difere de la o clienta la alta, mai multi factori contribuind la pastrarea ei: stilul de viata, tipul de piele, culoarea tatuajului, tenul, expunerea la soare.

Machiajul semi-permmanent este ideal pentru persoanele care:

 • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
 • nu au timp sau nu au rabdare sa se machieze
 • nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
 • isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme
 • isi doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toata viata
 • poarta ochelari
 • au nevoie de reconstructii sau redefiniri
 • au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici

Probabil cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timpul si banii este acum la indemana fiecarei femei!