Manichiura profesionala

Se poate realiza atat prin prelungirea unghiilor cu tipsuri sau sabloane cat si pe unghia naturala. Produsele folosite sunt non acide si nu subtiaza unghiile naturale in timp. Acest tip de manichiura este foarte comoda, deoarece unghiile nu necesita intretinere timp de o luna.


Manichiura french

Manichiura french a aparut ca urmare a nevoii femeilor de a etala unghii cat mai sanatoase. Este bine stiut ca de regula ne atrage in mod involuntar tot ce este sanatos, iar niste unghii patate sau decolorate nu pot fi frumoase niciodata.

Inca din secolul 18, frantuzoaicele au inceput sa foloseasca pasta alba pentru varful unghiei si vopsea rozalie pentru a camufla eventualele imperfectiuni de pe placa unghiala. La inceputul secolului 20 aceasta practica intrase intr-un con de umbra, dar odata cu aparitia unghiilor tehnice (unghii false) pe la jumatatea secolului a revenit in forta, devenind alaturi de rosu, un clasic incontestabil.

Daca la inceput french insemna in principal albirea varfului unghiei, aceasta tehnica a evoluat extrem de mult si astfel in zilele noastre putem sa construim o unghie absolut perfecta plecand de la o unghii naturale cu probleme. Chiar si pentru manichiura clasica cu oja s-a dezvoltat foarte mult paleta de culori, astfel putem aplica pe varf diferite nuante de alb, pentru un look mai natural sau mai strident, iar pasta de acoperit exista acum intr-o multitudine de culori potrivite pentru orice nuanta de piele sau pentru orice gusturi.

Tot french numim si asocierea a doua culori pe aceeasi unghie, dispuse ca la un french clasic. Aceasta noua inventie a permis designer-ilor sa fie mereu inventivi si in fiecare an va fi la moda un alt tip de french colorat, fie cu dispunere clasica a smile-ului, fie cu dispunere verticala sau in zona semilunei. In acest an de exemplu french-ul colorat la moda este manichiura moon care implica atat celebra dunga din varf, cat si o dunga complementara pe zona lunulei. Culorile folosite in acest an sunt capuccino, camel, maron si vanilie.

Totusi un french clasic cu alb si roz nu se va demoda nicicand, desi apar mici variatiuni in legatura cu forma si lungimea unghiei sau cu forma dungii de smile din varf care vor fi specifice unui sezon anume. Lungimea poate fi de la mica in cazul unghiilor naturale sau medie si mare in cazul unghiilor tehnice (unghii false). Forma poate fi patrata, rotunda, naturala, stiletto ori mai nou business. Forma smile-ului catalogheaza manichiura french dupa cum urmeaza: french drept, french dramatic, french in V, french asimetric, french in flacari, etc...

Renuntarea la gel

Nu prin dezlipire! Exista substante speciale pentru a indeparta gelul de pe unghii sau pur si simplu pila. Prin deslipire se va mai rupe inca un strat din unghia naturala lucru pe care nu il dorim in situatia in care luptam pentru reinfrumusetare.

Renuntarea unghiilor cu gel se realizeaza astfel :

  • se pileste 80% din gel cu pila electrica
  • se da luciul unghiei iar la final manichiura clasica ( forma, tratament )

Sterlizare

Respectarea normelor igienico-sanitare denotă profesionalism și responsabilitate. Pe lângă o manichiură impecabilă, clientele vor aprecia grija noastră pentru siguranța și sănătatea lor!

Pupinelul este un dispozitiv utilizat pentru sterlizarea instrumentelor si a materialilor. De accea pupinelul foloseste caldura uscata care are efect oxidant asupra microorganismelor, spre deosebire de caldura umeda, care actioneaza prin precipitarea proteinelor intracelulare ale bacteriilor, sporilor sau virusurilor.