UNDE, CINE, CUM SUNTEM ?

Am ales locatia Salonului pentru a fi la indemnana si cunoasterea tuturor, si anume in centrul orasului in sediul Iasi, Str Gandu Nr. 6

Suntem o echipa formata din 6 Tehnicieni Manichiura Profesionala, 2 Cosmeticiene, 1 Receptionera, 1 persoana mentenanta, toate avand un scop comun si anume satisfacerea nevoilor clientilor nostri intr-un mod eficient in timpul vizitei la noi.

Va asteptam intr-un ambient primitor, curat, relaxant.
Suntem o echipa in continua perfectionare, participand frecvent la workshopurile si seminariile de profil ale produselor profesionale pe care le folosim. Suntem mere cu zambetul pe buze si emanam energie pozitiva! Multumirea noastra este sa vedem clientii revenind! In timpul liber ne plac activitatile distractive !Echipa Lady French

Eliza - Manager Lady French

Tehnician Formator Manichiura Profesionala!

Nume meu este Eliza Ciubotariu, am devenit Tehnician Formator in urma absolvirii formelor de calificare, cursuri si seminarii ale caror diplome si certificate le puteti vedea in aici in galeria foto.
Sunt in domeniul manichiurii profesionale din anul 2008, fiind fondatoarea salonului Lady French, stau la baza formarii profesionale tuturor tehnicienilor manichiura profesionala din echipa mea, dar si a multor altora care au apelat la cursurile salonului nostru de-a lungul timpului.

In prezent ma declar multumita de evolutia cursantelor mele, pentu mine, reprezinta o provocare descoperirea de noi talente in artele acestei meserii, de aceea predau tainele meseriei de Stilist Protezist Unghii cu daruire, placere, rabdare si interes pentru perfectionarea cursantelor. Experienta dobandita de a lungul timpului m-a facut sa inteleg modul si ritmul de lucru a unui incepator !

Recomand cu caldura cursul meu de Stilist Protezist Unghii doamnelor ce au curajul sa incerce o noua meserie, iar pe cele carora le surade ideea dar le lipseste curajul le sfatuiesc sa aiba incredere in sine pentru ca eu sunt sigura ca vor reusi alaturi de mine si echipa mea sa isi insuseasca corect practica si teoria Manichiurii Profersionale !

Beatrice

Tehnician manichiurist din anul 2013. Promta, perfectionista si draguta!

Georgiana

Tehnician manichiurist din anul 2013. Calma, zambitoare, deschisa la noi sugestii si punerea lor in aplicare!

Alina

Tehnician manichiurist din anul 2009. Experienta si profesionalismul ei va ofera servicii de inalta calitate, fiind si foarte comunicativa!