Tehnician Formator Manichiura Profesionala

Manichiura Profesionala Iasi

Nume meu este Eliza Ciubotariu, am devenit Tehnician Formator in urma absolvirii formelor de calificare, cursuri si seminarii ale caror diplome si certificate le puteti vedea aici in galeria foto.
Sunt in domeniul manichiurii profesionale din anul 2008, fiind fondatoarea salonului Lady French, stau la baza formarii profesionale tuturor tehnicienilor manichiura profesionala din echipa mea, dar si a multor altora care au apelat la cursurile salonului nostru de-a lungul timpului.

In prezent ma declar multumita de evolutia cursantelor mele, pentu mine, reprezinta o provocare descoperirea de noi talente in artele acestei meserii, de aceea predau tainele meseriei de Stilist Protezist Unghii cu daruire, placere, rabdare si interes pentru perfectionarea cursantelor. Experienta dobandita de a lungul timpului m-a facut sa inteleg modul si ritmul de lucru a unui incepator !

Recomand cu caldura cursul meu de Stilist Protezist Unghii doamnelor ce au curajul sa incerce o noua meserie, iar pe cele carora le surade ideea dar le lipseste curajul le sfatuiesc sa aiba incredere in sine pentru ca eu sunt sigura ca vor reusi alaturi de mine si echipa mea sa isi insuseasca corect practica si teoria Manichiurii Profersionale !