Alege tratamentul cosmetic Malu Wilz potrivit tie!
Alege tratamentul cosmetic Juliette Armand potrivit tie!

Tratamente Faciale

Sanatate pielii tale (faciale) este foarte importanta. Procesul de imbatranire a pielii si diferiti factori externi pot provoca o deteriorare a pielii. Te putem consulta cu privire la tratamentele si solutiile care sunt necesare restabilirii, mentinerii si imbunatatirii structurii pielii. Tratamentele si solutiile pot fi sezoniere si / sau in functie de tipul de piele.

Iata ca producatorii de cosmetice au inventat o alternativa la injectiile cu Botox, care sa relaxeze ridurile si sa ne stearga anii de pe chip . Adio barbie dubla si obraji cazuti, adio ridulete si uscaciune. Rezultatele sunt vizibile dupa primul tratament Malu Wilz: stralucire, fermitate, hidratare, lifting.

Principala conditie pentru a avea un ten sanatos este sa-i asiguri nivelul optim de hidratare.

Impresia pe care o faceti celorlalti, prin felul in care aratati, este cheia succesului dumneavoastra. Avand mai multa grija de imaginea dumneavoastra, se schimba si modul in care va autoapreciati. Printr-un "look" potrivit veti dobandi o mai mare incredere in dumneavoastra. Aceasta incredere in sine va determina un mod de percepere diferit din partea celorlalti, categoric favorabil. Acordarea catorva minute zilnice pentru infrumusetare reprezinta, de fapt, atat de mult!

Probabil nu o data ti s-a intamplat sa te trezeste de dimineata si atunci cand te uiti in oglinda sa ai impresia fie ca nu ai dormit de loc, fie ca ai un ten iritat, fie ca ai un ten prea gras sau prea uscat, iar toate acestea parca ai vrea sa dispara cat ai spune "photoshop". Stim ca o zi buna se cunoaste inca din primul zambet din oglinda. De aceea, iti aratam cum poti ajunge sa te simti bine in pielea ta, si mai mult decat atat, sa te si intretii acolo.

Pornind de la acest principiu, Malu Wilz a creat o linie de produse cosmetice eficiente destinate hidratarii tenului.